Levandule expandovala ze Zábřeha do Olomouce

Co vám budeme povídat o poctivém podnikání,
které dříve či později slaví úspěch, když vám můžeme podat jeden z nejpádnějších
argumentů o tomhle našem přesvědčení.
Levandulovou kavárnu ze zábřežského
náměstí jistě znáte všichni, dokonce tipujeme, že mnoho z vás už ji i
navštívilo či navštěvuje. Ten nápad je geniální a jeho provedení špičkové,
tohle by mělo jít do učebnic marketingu, tohle by se mělo přednášet budoucím
manažerům. Kde je vášeň a zápal pro kvalitní práci, tam přichází výsledek. Celý
okres Šumperk ví o moravské Provence a teď se o tom dovídají i v Olomouci,
kde rodina Drlíkova otevřela na Horním náměstí, tedy v samém srdci hanácké
metropole, svoje Levandulové bistro. Samozřejmě s levandulovým sortimentem
i interiérem ;-) Takže až pojedete do našeho krajského města na nákupy, do zoo
či za kulturou, omrkněte fialové bistro, podpořte naše lidi.
My tuhle expanzi chápeme i jako dobrý
impuls všem podobně snaživým živnostníkům, kteří jsou silní na lokálním trhu,
aby se nebáli jít s dobrou věcí dál, aby šířili svůj um a budovali svoji
značku za hranicemi svého města/okresu. Drlíkovým s expanzí do Olomouce
určitě přibylo hodně starostí a nešlo a nepůjde všechno úplně hladce, ale když
se pak díváte na ty spokojené výrazy zákazníků ...
K levandulovému příběhu mladých
manželů se rozhodně vrátíme, tenhle jejich styl podnikání nám velmi imponuje -
je v tom byznys plán, je v tom srdce, tohle prostě je udržitelný model.